Obrazovanje odraslih predstavlja cjeloživotno obrazovanje, odnosno stjecanje kvalifikacija, a namijenjeno je, prije svega, osobama koje zbog nepotpunog znanja/kvalifikacije ne mogu pronaći adekvatan posao, osobama školovanim za zanimanja koja više nisu tražena na tržištu rada, kao i za osobe kojima je neophodna dopuna prethodno stečenih znanja i vještina s novostima u tehničko-tehnološkom razvoju.

Obavještavamo polaznike zvanja Medicinski tehničar da će PU Centar za obrazovanje odraslih “VITA plus” Cazin zajedno u suradnji s predavačem iz Austrijskog centra “Volkshilfe” prof. Zuhdijom Dizdarević održati dvodnevni seminar na temu “Modeli zdravstvene njege, medicinska dokumentacija i način korištenja iste” u terminima:

  • 24.12.2016.god. od 09h
  • 25.12.2016.god. od 09h

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se mogu prijaviti za navedeni seminar u prosrorijama PU Centra za obrazovanje najkasnije do 23.12.2016.god.

Navedeni seminar će pružiti nova znanja polaznicima o savremenoj medicinskoj dokumentaciji koja se danas koristi u Evropskim klinikama.

Za više informacija budite slobodni da nas pozovete na 037/ 511-500 ili pišete na: vitapluscazin@hotmail.com ili elvis@vitaplus.ba